Feesten en partijen

Feesten en partijen

Bruiloften

Gefeliciteerd met uw trouwplannen!

Huyskamer Daatjeshoeve is ook een trouwlocatie in de gemeente Nederweert. U kunt bij ons uw huwelijksceremonie houden in onze authentieke hooizolder, in ons bos of in onze ouderwetse schuur. Daarna kunt u gezellig met uw gasten genieten van een heerlijk 3 gangen diner, een thema diner, een bourgondische barbecue, of wat u ook maar wenst! Aansluitend kunt u een fantastisch feest geven in ons restaurant of op onze binnenplaats! Er zijn diverse mogelijkheden, van alleen een huwelijksceremonie tot aan een hele georganiseerde dag!

Barbecue

Huyskamer Daatjeshoeve verzorgt vanaf 20 personen een heerlijke avond met ons ouderwetse barbecue in het bosgedeelte of in onze schuur! Onze kok wilt u met alle plezier helpen om het vlees om te draaien, maar wilt u dit liever zelf doen, dan is dat geen enkel probleem!

Wij hebben diverse soorten barbecue pakketten en houden uiteraard rekening met uw specifieke wensen.

Buffetten

Heeft u iets te vieren en wilt u dit graag vieren onder het genot van een heerlijke buffet? Dat kan bij Huyskamer Daatjeshoeve. Wij verzorgen vanaf 25 personen diverse lunchbuffetten, brunch buffetten en dinerbuffetten. U kunt plaatsnemen in ons restaurant, op het terras, in het bos of in onze overdekte schuur. Heeft u specifieke wensen, dan maken wij voor u een voorstel op maat!

Heeft u interesse en vragen? Neem dan contact op met Heske Hofstede: 0495-697319, mail kan ook naar info@daatjeshoeve.nl

X