Ons menu

Ons menu

Bij Huyskamer Daatjeshoeve presenteren wij elke 3 maanden een nieuwe dinerkaart. Van 1 oktober tot 1 januari kunt u genieten van onze Herfstkaart. Naast onze Herfstkaart serveren wij elke week een wisselde Daatjeskeuze voor € 14,95.

Heeft u last van allergenen?
Meldt het onze Huyswerkers!

Dinerkaart

Als u kiest voor 3 gangen van onze dinerkaart dan is de prijs € 32,50 exclusief de meerprijs gerechten.

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelgarnituur.

Voorgerechten € 9,00

Wild zwijn

Kroketje van wild zwijn op gekonfijte zuurkool en paté van wild zwijn met een chutney van cranberry

Eend

Huysgerookte borst met gekarameliseerde peer, crunch van walnoot, sinaasappelsap en specerijencrème

Carpaccio +3,00

Flinterdun gesneden runderhaas met stroop van aceto di balsamico, basilicum mayonaise, pijnboompitten, Parmezaan en rucola

Garnalenkroketjes

Huisgemaakt met een vulling van garnalen, sjalot en kruiden op gefrituurde peterselie

Coquilles +€ 3,50

Krokant gebakken met een bloemkool mousseline, kerrie-olie en chips van parmaham

Pompoen

In de schil geroosterde flespompoen met hazelnoot, gedroogde tomaat, crunch van knoflook, rozemarijn, pecorino en koriander yoghurt

Daatjesproeverij +4,50

Bestaande uit een combinatie van bovenstaande gerechten

Soepen € 6,00

Knoflook

Licht gebonden soep van gepofte knoflook met een garnituur van bosui, spek en croutons

Wild

Krachtige bouillon, rijkelijk gevuld met groente, shiitake, madeira en wildgarnituur

Hoofdgerechten € 21,00

Roast Beef

Rosé gebraden rosbief met een jus van geglaceerde sjalot en sinaasappel

Konijn

In donker bier gestoofde konijnenbout met Rinse appelstroop, kruidkoek en zwarte pruimen

Hert + € 7,50

Rosé gebraden rugfilet met Huysgemaakte rode kool en aardappelmousseline, begeleid met eigen jus

Rode poon

Op de huid gebakken met crème van rode paprika, gecombineerd met een beurre noisette en kappertjes

Zeeduivel + € 3,50

In de oven gegaard, gecombineerd met zuurkool en een romige saus van gerookte spek

Biet bourguignon

Klassieke stoof op vegetarische wijze met biet, wortel, ui en paddenstoelen, geserveerd met groene linzen

Huysgerecht

Benieuwd naar ons Huysgerecht? Vraag het aan één van onze Huyswerkers en laat u verrassen!

Nagerechten € 7,50

Appel

Gepoft en gevuld met tamme kastanjes, specerijen en dadels, overgoten met boerenjongens

Crème bruleé

Volgens Daatjes receptuur

Panna cotta

Van Amaretto en kaneel met Huysgemaakte stoofpeer en siroop van kardemom

Bokkepoot

Een combinatie van biscuit, botercrème, banketbakkersroom, amandel en chocolade

Koffie van’t Huys

Koffie of thee geserveerd met een klein likeurtje en iets zoets

Huysproeverij +3,50

Bestaande uit een combinatie van bovenstaande gerechten

Kaasplank +4,50

Combinatie van verschillende kazen met Rinse appelstroop, noten en vruchtenbrood

Voor bij de crème bruleé

Graham's The Tawny Port - per glas 4.95 een diepe gouden en amberkleurige portwijn met aroma's van geroosterde amandelen, sinaasappelschil en kaneel

Voor bij de kaasplank

Graham's Six Grapes Port - per glas 4.95 een port met een stevige body en rijke parfum van rijpe pruimen en zwart kersen met een volle smaak met veel structuur.

X