Ons menu

Ons menu

Bij Huyskamer Daatjeshoeve kunt u naast onze Daatjeskeuze (hoofdgerecht voor € 14,95) ook genieten van een (h)eerlijk 3 gangen keuze menu voor € 32,50.

Heeft u last van allergenen?
Meldt het onze Huyswerkers!

3 Gangen Menu  €32,50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een groene salade en aardappelgarnituur.

Voorgerechten

Ossenworst

Geserveerd met briochebrood, cornichons, gekarameliseerde ui, oude kaas en moutarde de Meaux

Rouleau

Van ossenstaart en parmaham met een crème van artisjok, kappertjes, peterselie, olijf en een pistache crunch

Carpaccio +3,00

Flinterdun gesneden runderhaas met stroop van aceto di balsamico, basilicum mayonaise, pijnboompitten, Parmezaan en rucola

Garnalenkroketjes

Huisgemaakt met een vulling van garnalen, sjalot en kruiden op gefrituurde peterselie

Zalm +€ 3,00

Koud gerookt met hangop van dragon, radijs en een schuimige saus van piccalilly

Wafel

Hartige bereiding van spinazie, bospaddenstoelen, ricotta, ei en zongedroogde tomaat

Daatjesproeverij +4,50

Bestaande uit een combinatie van bovenstaande gerechten

Soepen

Kervel

Lichtgebonden soep gevuld met kalfsgehaktballetjes

Groenten

Krachtige bouillon gevuld met zomerse groenten en vermicelli van ei

Hoofdgerecht

Varken

Op lavastenen gegrilde rib roast met jus van rozemarijn en zongedroogde tomaat

Kalf

Langzaam gegaarde ossobuco, gecombineerd met risotto en gremolata

Steak Monsieur + € 7,50

Rosé gebakken met beurre noisette, zomertruffel, knoflook en Brie de Coulommiers

Makreel

Op de huid gebakken met een saus van sereh en roze pepertjes

Tonijn + € 4,50

Gegrilde steak met een salsa van mango, rode peper, munt en krokant van sesam

Terrine

Van zomerse groenten, aardappel en geitenkaas, gecombineerd met tomaat en basilicum

Huysgerecht

Benieuwd naar ons Huysgerecht? Vraag het aan één van onze Huyswerkers en laat u verrassen!

Desserts

Chocolade

Torentje van witte chocolade mousse, schotten van pure chocolade en karamel

Crème bruleé

Volgens Daatjes receptuur

Sorbet

Huysgemaakt van aardbei en mascarpone, met een siroop van basilicum en amandeltuille

Kersen

Huysgemaakt taartje van kersen, gecombineerd met een sabayon van Belle-Vue Kriek

Koffie van’t Huys

Koffie of thee geserveerd met een klein likeurtje en iets zoets

Huysproeverij +3,50

Bestaande uit een combinatie van bovenstaande gerechten

Kaasplank +4,50

Combinatie van verschillende kazen met Rinse appelstroop, noten en vruchtenbrood

Voor bij de crème bruleé

Graham's The Tawny Port - per glas 4.95 een diepe gouden en amberkleurige portwijn met aroma's van geroosterde amandelen, sinaasappelschil en kaneel

Voor bij de kaasplank

Graham's Six Grapes Port - per glas 4.95 een port met een stevige body en rijke parfum van rijpe pruimen en zwart kersen met een volle smaak met veel structuur.

X