Ons menu

Ons menu

Bij Huyskamer Daatjeshoeve kunt u naast onze Daatjeskeuze (hoofdgerecht voor € 14,95) ook genieten van een (h)eerlijk 3 gangen keuze menu voor € 32,50.

Heeft u last van allergenen?
Meldt het onze Huyswerkers!

3 Gangen Menu  €32,50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een groene salade en aardappelgarnituur.

Voorgerechten

Tartaar

Van kalf met structuren van peterselie en krokant van Parmezaan

Salami Caprese

Rustieke Italiaanse worst, geserveerd met Buffalo mozzarella, pomodori en basilicum

Carpaccio +3,00

Flinterdun gesneden runderhaas met stroop van aceto di balsamico, basilicum mayonaise, pijnboompitten, Parmezaan en rucola

Garnalenkroketjes

Huisgemaakt met een vulling van garnalen, sjalot en kruiden op gefrituurde peterselie

Poke Bowl +€ 3,00

Combinatie van zalm, avocado, komkommer, chuka wakame, zwarte sesam, gepofte quinoa en rijst

Tarte Tartin

Van cherry tomaat met knoflook, oregano en een crème van Hollandse geitenkaas

Daatjesproeverij +4,50

Bestaande uit een combinatie van bovenstaande gerechten

Soepen

Venkel

Licht gebonden soep, gevuld met knoflook croutons en snippers van Parmaham

Wortel

Gebonden soep, rijkelijk gevuld met brokjes geitenkaas en tijm

Hoofdgerecht

Lam

Rosé gebraden rugfilet met bulgur, tuinbonen, zoete knoflook en tijmjus

Speenvarken

Krokant gebakken filet, afgelakt met gember, geserveerd met een saus van vadouvan en een crème van doperwten

Tournedos + € 7,50

Ossenhaas omringt een saus van Parmezaanse kaas, stroop van aceto di balsamico en wilde rucola

Rode mul

Op de huid gebakken met een antiboise van zongedroogde tomaat, knoflook, rode ui en kappertjes

Snoekbaars + € 3,50

In de oven bereid met een saus van venkel, Pernod en peterselie

Oosterse Noodles

Met oesterzwammen, groene asperges, broccoli, soja en chilli-koriander omelet

Huysgerecht

Benieuwd naar ons Huysgerecht? Vraag het aan één van onze Huyswerkers en laat u verrassen!

Desserts

Sushi

Flinterdunne crêpe, gevuld met mascarpone en aardbei, geserveerd met vanille bourbon ijs

Crème bruleé

Volgens Daatjes receptuur

Parfait

Gemaakt van Baileys, geserveerd met stroopwafel en karamelsaus

Bananensplit 2.0

Sorbet van pure chocolade met een crème van banaan en geslagen vanille room

Koffie van’t Huys

Koffie of thee geserveerd met een klein likeurtje en iets zoets

Huysproeverij +3,50

Bestaande uit een combinatie van bovenstaande gerechten

Kaasplank +4,50

Combinatie van verschillende kazen met Rinse appelstroop, noten en vruchtenbrood

Voor bij de crème bruleé

Graham's The Tawny Port - per glas 4.95 een diepe gouden en amberkleurige portwijn met aroma's van geroosterde amandelen, sinaasappelschil en kaneel

Voor bij de kaasplank

Graham's Six Grapes Port - per glas 4.95 een port met een stevige body en rijke parfum van rijpe pruimen en zwart kersen met een volle smaak met veel structuur.

X