Ons menu

Ons menu

Bij Huyskamer Daatjeshoeve kunt u naast onze Daatjeskeuze (hoofdgerecht voor € 14,95) ook genieten van een (h)eerlijk 3 gangen keuze menu voor € 32,50.

Heeft u last van allergenen?
Meldt het onze Huyswerkers!

3 Gangen Menu  €32,50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een groene salade en aardappelgarnituur.

Voorgerechten

Zijlende

Langzaam gegaard met knoflook en tijm, geserveerd met een gel van cherrytomaat en basilicum

Porco Tonato

Van het Livar varken met gefrituurde kappertjes, chutney van rode ui, tonijnmayonaise en krokant van Old Amsterdam

Carpaccio +3,00

Flinterdun gesneden runderhaas met stroop van aceto di balsamico, basilicum mayonaise, pijnboompitten, Parmezaan en rucola

Garnalenkroketjes

Huisgemaakt met een vulling van garnalen, sjalot en kruiden op gefrituurde peterselie

Sashimi + € 4,00

Dungesneden verse tonijn en zalm, gecombineerd met sojasaus, chuka wakame, gembervlokken en wasabi

Watermeloen

Zomerse, frisse combinatie van watermeloen, pijnboompitten, feta, rode ui en een crunch van olijven

Daatjesproeverij +4,50

Bestaande uit een combinatie van bovenstaande gerechten

Soepen

Geroosterde paprika

Licht gebonden en gevuld met komkommer, crème fraiche en krulpeterselie

Bisque

Bouillon van Argentijnse rode garnalen met venkelcrème en dragon

Hoofdgerecht

Entrecote ‘Café de Paris’

Op lavastenen gegrilde kalfsentrecote, bedekt met huisgemaakte kruidenboter

Coquelet

In de oven gegaard Frans piepkuiken, gekruid met citroentijm en rozemarijn omringd door een eigen jus

Surf & Turf + € 7,50

Combinatie van tournedos en rivierkreeften, geserveerd met zomerse groenten en begeleid met een botersaus van limoen, sjalot en kruiden

Rode poon

Op de huid gebakken filet met een crème van broccoli en een salsa verde van tomaat en olijf

Zwaardvis + € 4,00

Gegrilde moot, gecombineerd met dille hangop en een saus van saffraan

Groentenpasta

Linten van courgette, wortel, zoete aardappel en lente ui met zongedroogde tomaat, knoflook en rode peper

Huysgerecht

Benieuwd naar ons Huysgerecht? Vraag het aan onze Huyswerkers en laat u verrassen!

Desserts

Soezen

Huisgemaakt, gevuld met vanille ijs en overgoten met een saus van pure chocolade

Crème bruleé

Volgens Daatjes receptuur

Aardbeien Romanoff

In wodka gemarineerde aardbeien, suiker en sinaasappel, geserveerd met aardbeienroom

Sorbet

Van boerenyoghurt en blauwe bes, met een crème van mascarpone, geserveerd met amandeltuille

Koffie van’t Huys

Koffie of thee geserveerd met een klein likeurtje en iets zoets

Huysproeverij +3,50

Bestaande uit een combinatie van bovenstaande gerechten

Kaasplank +4,50

Combinatie van verschillende kazen met Rinse appelstroop, noten en vruchtenbrood

Voor bij de crème bruleé

Graham's The Tawny Port - per glas 4.95 een diepe gouden en amberkleurige portwijn met aroma's van geroosterde amandelen, sinaasappelschil en kaneel

Voor bij de kaasplank

Graham's Six Grapes Port - per glas 4.95 een port met een stevige body en rijke parfum van rijpe pruimen en zwart kersen met een volle smaak met veel structuur.

X