Ons menu

Ons menu

Bij Huyskamer Daatjeshoeve presenteren wij elke 3 maanden een nieuwe dinerkaart. Van 1 juli tot en met 30 september kunt u genieten van onze Zomerkaart. Naast onze Zomerkaart serveren wij elke week een wisselde Daatjeskeuze voor € 15,95.

Heeft u last van allergenen?
Meldt het onze Huyswerkers!

Dinerkaart

Al onze voorgerechten worden geserveerd met ons boerenbrood en diverse smeersels

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur

Als u kiest voor 3 gangen van onze dinerkaart dan is de actie prijs € 34,50 exclusief de meerprijs gerechten.

Voorgerechten

Rib Eye
€ 9,50

Huysgerookt met chutney van rode ui en peterselie crème

Kwartel
€ 9,50

Met little gem, crème van wortel, zoetzure biet, kruiden-sinaasappeldressing

Carpaccio (menuprijs + € 3,50)
€ 13,00

Flinterdun gesneden runderhaas met stroop van aceto di balsamico, basilicum mayonaise, pijnboompitten, Parmezaan en rucola

Garnalenkroketjes
€ 9,50

Huisgemaakt met een vulling van garnalen, sjalot en kruiden op gefrituurde peterselie

Dorade (menuprijs + € 3,50)
€ 13,00

Tartaar van dorade met watermeloen, doperwtencress en soja-sesam vinaigrette

Salade Caprese
€ 9,50

Buffelmozzarella, crème van basilicum, sorbet van tomaat en crunch van pijnboompitten

Daatjesproeverij (menuprijs + € 4,50)
€ 14,00

Bestaande uit een combinatie van onze voorgerechten

Soepen

Bouillabaisse
€ 6,00

Klassieke Franse soep, rijkelijk gevuld en begeleid met knoflook croutons en rouille

Waterkers
€ 6,00

Licht gebonden soep van waterkers en krokante parmaham

Hoofdgerechten

Parelhoen
€ 21,00

Omwikkeld met pancetta, geserveerd met tagliatelle en chimichurri

Rib Roast
€ 22,00

Gekarameliseerd met een lak van appel en ahorn siroop

Steak Monsieur (menuprijs + € 6,50)
€ 28,50

Rosé gebakken met beurre noisette, zomertruffel, amandel en Brie de Coulommiers

Schol
€ 22,00

Filet geserveerd met een Hollandaise ravigote

Zeebaars (menuprijs + € 4,50)
€ 26,50

In zoutkorst hele gegaarde zeebaars met vadouvan, venkel, dille en limoenblad

Zomertuin
€ 20,50

Filodeeg gevuld met aardappelpuree, prei en oude kaas, met avocado, komkommer, paddenstoelen en wasabi mayonaise

Huysgerecht
€ 22,00

Benieuwd naar ons Huysgerecht? Vraag het aan één van onze Huyswerkers en laat u verrassen!

Nagerechten

Sorbet Klassiek
€ 8,00

Huysgemaakte sorbet met munt siroop en amandel tuille

Crème bruleé
€ 8,00

Volgens Daatjes receptuur

Magnum
€ 8,00

Van mango, geserveerd met een sorbet van witte chocolade

Aardbei & Rabarber
€ 8,00

Bavaroistaart van rabarber met structuren van aardbei en merengue

Koffie van’t Huys
€ 8,00

Koffie of thee geserveerd met een klein likeurtje en ambachtelijke bonbons van 'de Chocolage'

Huysproeverij (menuprijs + € 4,00)
€ 12,00

Bestaande uit een combinatie van onze nagerechten

Kaasplank (menuprijs + € 4,50)
€ 12,50

Combinatie van verschillende Franse kazen met Rinse appelstroop, noten en vruchtenbrood

Voor bij de crème bruleé

Graham's The Tawny Port - per glas 4.95 een diepe gouden en amberkleurige portwijn met aroma's van geroosterde amandelen, sinaasappelschil en kaneel

Voor bij de kaasplank

Graham's Six Grapes Port - per glas 4.95 een port met een stevige body en rijke parfum van rijpe pruimen en zwart kersen met een volle smaak met veel structuur.

X