Ons menu

Ons menu

Bij Huyskamer Daatjeshoeve presenteren wij elke 3 maanden een nieuwe dinerkaart. Van 1 oktober tot en met 31 december kunt u genieten van onze Herfstkaart. Naast onze Herfstkaart serveren wij elke week een wisselde Daatjeskeuze voor € 15,95.

Heeft u last van allergenen?
Meldt het onze Huyswerkers!

Dinerkaart

Al onze voorgerechten worden geserveerd met ons boerenbrood en diverse smeersels

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur

Als u kiest voor 3 gangen van onze dinerkaart dan is de actie prijs € 34,50 exclusief de meerprijs gerechten.

Voorgerechten

Vol au vent
€ 9,50

Klassieke ragout van wild, geserveerd in een huysgemaakt pasteitje

Fazant
€ 9,50

Sous-vide gegaarde rouleau in ganzenvet, gevuld met zuurkool en specerijen jus

Carpaccio (menuprijs + € 3,50)
€ 13,00

Flinterdun gesneden runderhaas met stroop van aceto di balsamico, basilicum mayonaise, pijnboompitten, Parmezaan en rucola

Garnalenkroketjes
€ 9,50

Huisgemaakt met een vulling van garnalen, sjalot en kruiden op gefrituurde peterselie

Rode mul (menuprijs + € 3,00)
€ 12,50

Langzaam gegaard onder een dakje van aardappel, geserveerd met Noilly Prat saus, krokante noten, witlof en pastinaak

Koekjes
€ 9,50

Gemaakt van polenta, geserveerd met wilde bospaddenstoelen, mozzarella en bleu d'Auvergne

Daatjesproeverij (menuprijs + € 4,50)
€ 14,00

Bestaande uit een combinatie van onze voorgerechten

Soepen

Rode kool
€ 6,00

Licht gebonden soep van rode kool, appel, gebakken spekjes en walnoten

Pompoen
€ 6,00

Romige soep van pompoen, knoflook en ui, met kerrie crème fraiche

Hoofdgerechten

Picanha
€ 21,00

Omwikkeld met spinazie, geserveerd met gepofte cherry tomaat en jus van bospaddenstoelen

Wild Zwijn
€ 22,00

Krokant gebakken met stroop van aceto di balsamico, honing en structuren van vijg

Hertenrug (menuprijs + € 6,50)
€ 27,50

Rosé gebraden rugfilet met huysgemaakte rode kool en aardappelmousseline, begeleid met eigen jus

Schelvis
€ 22,00

In olijfolie gegaarde filet met een brandade van schelvis, knolselderij en aardappel

Pieterman (menuprijs + € 4,50)
€ 25,50

Op de huid gebakken filet met crème van peterseliewortel, kerrie-olie en gel van groene appel

Koolrolletjes
€ 20,50

Buideltjes van savooiekool, gevuld met citroenrozemarijnlinzen, ingelegde citroen en geitenkaas

Huysgerecht
€ 22,00

Benieuwd naar ons Huysgerecht? Vraag het aan één van onze Huyswerkers en laat u verrassen!

Nagerechten

Zwarte bessen
€ 8,00

Taartje gemaakt van zwarte bessen en merengue, gegarneerd met bosfruit

Crème bruleé
€ 8,00

Volgens Daatjes receptuur

Peer
€ 8,00

Gevuld met noten en crumble, geserveerd met walnotenijs

Chocolate Chip
€ 8,00

Chocolade koekjes, gemaakt van pure en witte chocolade, geserveerd met een crème van marshmallows

Koffie van’t Huys
€ 8,00

Koffie of thee geserveerd met een klein likeurtje en ambachtelijke bonbons van 'de Chocolage'

Huysproeverij (menuprijs + € 4,00)
€ 12,00

Bestaande uit een combinatie van onze nagerechten

Kaasplank (menuprijs + € 4,50)
€ 12,50

Combinatie van verschillende Franse kazen met Rinse appelstroop, noten en vruchtenbrood

Voor bij de crème bruleé

Graham's The Tawny Port - per glas 4.95 een diepe gouden en amberkleurige portwijn met aroma's van geroosterde amandelen, sinaasappelschil en kaneel

Voor bij de kaasplank

Graham's Six Grapes Port - per glas 4.95 een port met een stevige body en rijke parfum van rijpe pruimen en zwart kersen met een volle smaak met veel structuur.

X