Ons menu

Ons menu

Bij Huyskamer Daatjeshoeve presenteren wij elke 3 maanden een nieuwe dinerkaart. Van 1 april tot 1 juli kunt u genieten van onze Lentekaart. Naast onze Lentekaart serveren wij elke week een wisselde Daatjeskeuze voor € 15,95.

Heeft u last van allergenen?
Meldt het onze Huyswerkers!

Dinerkaart

Als u kiest voor 3 gangen van onze dinerkaart dan is de prijs € 34,50 exclusief de meerprijs gerechten.

Al onze voorgerechten worden geserveerd met ons boerenbrood en diverse smeersels

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur

Voorgerechten

Lam tataki
€ 9,50

Japans gemarineerd op een bedje van ramen noodles, taugé, sesam en lente-ui, begeleid met een gember limoen mayonaise

Kalfsmuis
€ 9,50

Langzaam gegaard met doperwtencrème, roomkaas, radijs en structuren van komkommer

Carpaccio (menuprijs + € 3,50)
€ 13,00

Flinterdun gesneden runderhaas met stroop van aceto di balsamico, basilicum mayonaise, pijnboompitten, Parmezaan en rucola

Garnalenkroketjes
€ 9,50

Huisgemaakt met een vulling van garnalen, sjalot en kruiden op gefrituurde peterselie

Poke Bowl (menuprijs + € 3,50)
€ 13,00

Combinatie van zalm, avocado, komkommer, chuka wakame, zwarte sesam, gepofte quinoa en sushi rijst

Tarte tatin
€ 9,50

Van peren, sjalot, tijm, balsamico azijn en een crème van brie

Daatjesproeverij (menuprijs + € 4,00)
€ 12,00

Bestaande uit een combinatie van onze voorgerechten

Soepen

Kippenbouillon
€ 6,00

Krachtige bouillon, met sereh, gember, basilicum en rawit, gevuld met groenten en kip

Lentesoep
€ 6,00

Van Hollandse kropsla met een gepocheerd ei en amandelschaafsel

Hoofdgerechten

Entrecote
€ 22,00

Op lavasteen gegrild, van het oerrund, gegratineerd met Parijse boter

Varkenshaas
€ 22,00

Gevuld met spinazie, oude kaas en gedroogde tomaat, geserveerd met een saus van broccoli

Tournedos (menuprijs + € 6,50)
€ 28,50

Rosé gebraden net een krokant dakje van pistache, dubbel gedopte tuinbonen, begeleid met een zachte notenjus

Zeewolf
€ 22,00

In de oven gegaard met een crème van avocado, geserveerd met een saus van basilicum en tomaten-olie

Heilbot (menuprijs + € 4,00)
€ 26,00

Op de huid gebakken in combinatie met een Noilly Prat - beurre blanc en gekonfijte prei

Moussaka
€ 21,00

Rolletjes van aubergine en courgette, gevuld met zwarte quinoa, geserveerd met tomatensalsa en appel tzatziki

Huysgerecht
€ 22,00

Benieuwd naar ons Huysgerecht? Vraag het aan één van onze Huyswerkers en laat u verrassen!

Nagerechten

Passie
€ 8,00

Taartje van passievrucht, geserveerd met yoghurt sorbet ijs

Crème bruleé
€ 8,00

Volgens Daatjes receptuur

Magnum
€ 8,00

Huysgemaakte witte & pure chocolade magnum

Vogelnestje
€ 8,00

Zoete vermicelli met merengue, mousse van Grand Marnier en gel van sinaasappel

Koffie van’t Huys
€ 8,00

Koffie of thee geserveerd met een klein likeurtje en ambachtelijke bonbons van 'de Chocolage'

Huysproeverij (menuprijs + € 4,00)
€ 12,00

Bestaande uit een combinatie van onze nagerechten

Kaasplank (menuprijs + € 4,50)
€ 12,50

Combinatie van verschillende Franse kazen met Rinse appelstroop, noten en vruchtenbrood

Voor bij de crème bruleé

Graham's The Tawny Port - per glas 4.95 een diepe gouden en amberkleurige portwijn met aroma's van geroosterde amandelen, sinaasappelschil en kaneel

Voor bij de kaasplank

Graham's Six Grapes Port - per glas 4.95 een port met een stevige body en rijke parfum van rijpe pruimen en zwart kersen met een volle smaak met veel structuur.

X